Модни съвети – Момичетата просто обичат да се забавляват

За лятото може да забравите за общия класически външен вид с панталон и риза, които се носеха с високи, убийствено неудобни токчета в офис облеклото. Заложете на по-женствени и елегантни, но модерни и разчупени начини на обличане, а за обувки, носете обувки с равно стъпало, назависимо дали ви отиват повече с плоски подметки или с модерните удебелени подметки. Това, че сте на работа, не означава, че тябва да изглеждате по начин, който да изразява, че не се забавлявате. Защо да не използвате за офиса инвентар, с който бихте отишли на червения килим. След като забравите за черно-белите официални тоалети от миналото, дайте зелена светлина на оптимистичните, светли тонове, а по-консервативните от вас могат да заложат на по-тихи, земни цветове. Заложете на разчупени, интересни и екстравагантни модели, с които да се чувствате комфортно и изискани от сутринта до вечерта в офиса, а ако искате, може да продължите с afterwork напитки! Достатъчно е, да знаетет как да ги носите по …

Изключително модерни това лято са летните широки панталони и дънките звънец над глезена. Те се комбинират с топ с геометрични шарки, флорални мотиви или със златист/сребрист оттенък. Довършете женствената, романтична визия с тънко златно колие и велурена чанта с ресни за повече Бохо ефект. Заложете на велурени обувки, които да комуникират с чантата с коркова платформа, с които освен, че ще се чувствате секси и нежни, клиентите ви няма да се отделят от вас лесно.

Например, може да комбинирате ежедневни обувки от плат или дантела със стилен прохладен и свободен дълъг гащеризон. За лятото модните дизайнери предлагат да се носят извънгабаритни ризи, туники и рокли с втален и леко удължен силует. Всички те пасват страхотно с равни обувки, тъй като задължтилния дрес код се отнася само за супер шефовете, а вие може да дишате по-спокойно с асиметрични, набрани и авангардни тоалети, дори и компанията ви да е от по-високо ниво. Слънчеви очила, кафе в ръка и сте готови за офиса!

 

 

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки