Туника и клин, вечната комбинация

Tunika i klin vechnata kombinatsiya

Можете да създадете вечна комбинация с туника и клинове. Това е чудесен начин да създадете облекло за ежедневието, както и облекло, което да се носи за официални поводи. Туниката и клиновете ще се съчетаят добре помежду си, защото и двете са много гъвкави и небрежни. Туниката може да се комбинира с лек памучен клин и чифт сандали.

Не е необходимо да използвате една и съща материя, когато комбинирате туниката и клиновете. Можете да използвате всякакви видове платове, които седят добре един с друг. За по-спортна и ежедневна визия може да се спрете на по-светли цветове.

Ако пък искате да имате по-забележим вид, изберете по дълга туника, който ще ви издължи и ще ви направи да изглеждате по-слаби, обуйте клин, който е направен от различен от памук плат. Вържете косата на висока опашка, обуйте хубави сандали на платформа и сте готови за почти всяко събитие

Хубавото на облеклото от две части е че дава поле за много комбинации.  Дълга туника, съчетана с клинове, ще ви накара да изглеждате секси. Този ансамбъл обаче може да не работи добре, ако изберете много дълбоко деколте.

Носете дълга рокля-туника, която е без ръкави. Гледайте да не е с много дълбоко деколте, защото ще има твърде много кожа на показ, което почти никога не е за предпочитане. Ако ви е много топло, заложете на по-леки и ефирни материи.

Носете туниката и клиновете си с основна черна или бяла гама. Черното е цвят, който ще съответства на всеки друг цвят. Този цвят обаче не винаги работи. Може да помислите за по-изтънчен цвят като синьото. В този случай може да помислите за синя туника.

Важно е да подберете клиновете и туниките си, така че да си съответстват и стилово, и цветово и като материи. Отделете малко повече време, за да им подберете и точните аксесоари.

Наслояването работи много добре в някои случаи. Подберете и туники ки под, които може да слагате топ или тениска. Не е лоши да имате и такива, върху които може да облечете и любимото си кожено или дънково яке.

Ако ще бъдете навън и е студено,може би ще искате да сложите шал около врата или през раменете си, за да ви топли. Ако ще излизате през топлите месеци, не е необходимо да взимате шал, въпреки че в междинните сезони не е зле да помислите затова. Може да си вземете един шал в чантата, да държите яке за всеки случай в колата, за да избегнете моменти, в които времето ще ви изненада неприятно и ще ви се наложи да зъзнете по тънка туника.

Винаги избирайте цвят, който ласкае визията ви. Колкото по-скоро се научите да преценявате кои цветове ви отиват, толкова по-добре. Когато комбинирате туниката с връхна дреха, може да заложите на контраста, нека едната е светла, а другата тъмна, така ще може да се открои и къде започва едната и свършва другата. Ще имате страхотен многослоен външен вид, който ще ви накара да се чувствате топло при всякакъв вид време. Можете дори да използвате аксесоари като колани и бижута, за да завършите този тоалет

Не забравяйте, че искате вашите туники да бъдат част от цялостното ви облекло. Не искате да се открояват като нещо не на място Наслояването на туники и клинове в различни цветове и шарки ще ви даде многослойна визия, която е елегантна и стилна за всеки повод.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки