Топлите пуловери отново на мода

Зимата се задава, а вие все още не сте се подсигурили с топла дреха за зимата? Ако ви е омръзнало както всяка година дългата продължителност и тежки студове, то време е да помислите за: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/5-вида-дамски-блузи-които-си-заслужават.

Не е чудно, че модата за топъл плетен пуловер никога не изчезва. В зависимост от моделите, представени през този сезон, може дори да разгледате най-популярните решения.

Всички модели за предстоящата зима, съчетават наличието на тематични рисунки. Това може да бъде скандинавски мотив, модел на снежинки, флорален орнамент.

Най-често използваният цвят е кафяво-бежов тон със светло сив отенък;  Моделът може да достига до средата на бедрото и перфектно да се комбинира с тесни панталони. Кръглото деколте също ще отличи подобен модел от другите;

Ако искате да добавите оригиналност на пуловера, препоръчително е да използвате дантела в областта на шията;

Плетените жилетки са модерна част от гардероба, което ви позволява да изглеждате достойно и дори да запазите своя бизнес стил в дрехите. Ако беше предвидено да се добави жилетка с лекомисленост, си струваше да се избере модел на светло оцветяване, украсен с модел от зимно украшение.  Популярността на моделите дамски блузи с цип значително намалява. Очевидно това се дължи на краткия срок на експлоатация на продукта. Недостатъчно качественият вариант е бързо разтегнат или води до деформации в силуета.

Какви промени да очакват дамите в модата този сезон? Основните направления са комфорт и елегантност.

Този сезон дизайнерите залагат на най-добрият избор, който може да подчертае тяхната индивидуалност. Първата колекция е от ежедневни модели, които стават все по-женствени или имат достатъчна почтеност. Второто направление е класически решения във всички разнообразни стилове, които са съществували преди това.  Основното условие за избора на продукт е високото качество на материала, както и техниката на изпълнение. Независимо от моделите за деца или възрастни, предпочитание трябва да се даде на естествената вълна: ангора, мерино, алпака. Също добра е и комбинацията от вълна и естествени копринени влакна, бамбук или памук.  Ако искате да сте още по-добра вижте и това: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/143-супер-мама.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки