Модни тенденции при якетата и палтата сезон есен-зима

Ето че вече окончателно изпратихме лятото, но това не е повод да се натъжавате, защото и този сезон модните дизайнери са ни предложили истинско модно приключение, в което да се потопите с истинска страст, създавайки неповторимо оригинални и дори екстравагантни визии. Безспорно есента се отличава с това, че връхните дрехи играят много важна роля в цялостната визия, превръщайки вашия look в безумно небрежен и загадъчен.

Ако трябва да говорим по-конкретно, тогава няма как да не започнем темата ни с новия тренд 2014-2015 и това са милитъри якетата, включително и палтата в този стил. Те носят в себе си особена красота и очарование, съчетавайки заедно с това строгите линии и прав силует. Разбира се, че на пазара ще намерите множество такива модни фасони, но все пак класическите милитъри дрехи са именно тази тенденция за сезон есен-зима, която може да украси по един безумно женствен начин всяка една жена. Подобни модели можете да откриете в модните колекции на Versace, като там дори се забелязва това, че този фасон смело надделява над всеки друг образ на връхните дрехи.

Не по-малко актуални този сезон са връхните дрехи oversize, но тук трябва да сте особено внимателни, защото те са способни да развалят лесно фигурите с малки недостатъци, които ви се иска да скриете. Така например подобни фасони са напълно противопоказани на жените със силует круша, тъй като така ще добавите допълнителен обем в бедрата ви, което няма да украси женствените ви и апетитни форми, а все пак задачата на една модна дреха е точно обратното. Следващият тренд, на който искаме да обърнем особено внимание това са якетата с флорални мотиви. Като цяло този принт е водещ този сезон и той е подходящ за всяка жена, защото може много да я украси. За съжаление обаче тези мотиви на връхните дрехи не са удачен вариант за дамите на възраст над 40 години. Кожените якета да наистина безумно практично облекло за есенните месеци и както се досещате те отново присъстват на модните подиуми в огромно разнообразие. Най-актуален обаче си остава фасона с капси, множество ципове или други подобни метални декоративни елементи, които дори донякъде превръщат тази връхна дреха в част от рок модата. Особено подходящ тренд за дамите, които имат фигура от типа обърнат триъгълник(широки рамене и тесни бедра) е А-образния силует.

Както сами виждате и тази есен ще имате множество поводи за експерименти, така че не се спирайте, а смело фантазирайте и опитвайте различни фасони при модерните връхни дрехи. Уверяваме ви, че спазвайки нашите простички съвети, лесно ще изберете идеални якета или палта за вашата фигура.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки