Няколко основни правила за перфектен стил при по-пълните дами

Как да се облича една по-пълна дама?
При по-слабите дами изборът на модел и стил на облекло в повечето случаи не предизвиква затруднения. Ако обаче имате по-закръглени форми, подборът на дрехи може да бъде сериозен проблем. Все пак това не означава, че една по-пълна дама трябва да изглежда по-лошо от една слаба жена.

Ако природата ви е дала закръглени форми, а не фигура на модел , то няма причина да криете всичките апетитни изкушения под безформена , сива и депресираща роба, мислейки си, че модните тенденции не са за вас. Стилните и модерни дрехи, комбинирани умело, биха направили всяка жена да изглежда страхотно. Има някои основни правила, които трябва да спазват дамите с по-закръглени форми, които ще им помогнат да скрият недостатъците си и да подчертаят предимствата на тялото си.

На първо място , винаги трябва да носите дрехи , които поддържат правилните пропорции на тялото ви. Трябва да определите основните си проблемни области. Ако имате по-широки бедра, например, тесните панталони не са препоръчителни, тъй като нарушават пропорциите ви и визуално биха резширили бедрата ви.

Материалът, от който са изработени дрехите, също е от съществено значение. Той трябва да не е прекалено стегнат , а свободно падащ и еластичен, което ще направи фигурата гладка, прикривайки преходите между различните области на тялото, които искате да прикриете. Добре е платът, от който са ушити полите и панталоните да бъде плътен и непрозрачен. Блестящите тъкани, материали с гланц, плат с по-големи карета и напречни ивици , придават обем.

Трикотажът. Категорично не е препоръчителен при по-пълните дами. Подчертава и най-малките недостатъци и гънки на фигурата.

Вертикалните линии. Визуално те подчертават фигурата и в същото време ви правят по-фини. Рокля с тази текстура би стояла прекрасно на една по-пълна дама, удължавайки силуета й. Ако говорим за комбинации, яке в контрастен цвят, не много високи обувки в класически стил и малка чантичка, биха били подходящи.

Жените с по-закръглени форми трябва да забравят за прекалено широките дрехи. Не мислете , че те биха скрили вашата пълнота, напротив. Широките и безформени дрехи подчертават пищните форми, добавяйки още някой килограм отгоре, правейки ви по-масивни и тромави. Наблегнете на линиите на фигурата си, като подчертавате вашите достойнства. Един не толкова широк колан например, би свършил чудесна работа. Не бива да си купувате дрехи с един или два номера по-големи от размера който носите. По този начин не само няма да скриете недостатъците си , но и ще подчертаете факта , че не обичате себе си или своята фигура.

Подходящата пола. В този случай пола лале или молив са най-подходящите стилове. Препоръчителна е дължина малко над коляното. Тя би ви помогнала да балансирате визуално силуета си. Ще изглеждате елегантно и женствено. Ако искате да експериментирате, може да изберете асиметрична пола.

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар