Salonite.bg – салони за красота, подредени по градове

salonite

Знаете ли, че има проект, който представя списък със специалисти, предлагащи разкрасителни процедури… А знаете ли, че можете да намерите подходящ експерт, който да Ви направи по-красиви, без значение къде се намирате?

Нека Ви дадем слединя пример: Приемаме, че сте изпратени в командировка в София, но не познавате никой, нямате информация за козметичен салон, но все пак трябва да посетите такъв?

Именно в този случай, на помощ идва проект Салоните БГ.

Благодарене на възможността за избор по локация на обект, бързо ще се ориентирате и ще откриете подходящ фризьор, козметик, маникюрист, масажист и други.

Важно е да уточним, че проектът предлага безплатна информация за доказано добри специалисти, а ако и Вие предлагате разкрасителни процедури, можете да се включите в него.

Взимайки участие в Салоните бг, то това е потенциална възможност да направите популярен обекта си, да привлечете много нови клиенти, партньори, посетители.

 

Ако се намирате в София, можете да изберете от следните категории:

  • Бръснарница в София
  • Епилация в София
  • Козметик в София
  • Лазерна епилация в София
  • Маникюр в София
  • Масаж в София
  • Салон за красота в София
  • Фризьорски салон в София

При добавяне на нов обект имате възможност да изберете безплатен план, но можете да се възползвате и от два платени такива. Ако желаете да откроите Вашето студио за красота, то да бъде пред конкурентите, то удачно решение е да се възползвате от платените възможнисти на сайта. Ако желаете присъствие в базата данни по дадена локация, то и безплатната версия ще Ви свърши чудесна работа.

Още нещо важно, което трябва да разясним. Когато добавите обект, то имате възможност да го управлявате, променяте информация, снимки, цени и други, с други думи, активира Ви се контролен панел, от който да управлявате съдържанието.

Не ни остава нищо друго, освен да Ви пожелаем приятни мигове в Salonite.bg – сайтът, предлагащ ценна информация за разкрасителни процедури, обекти, предлагащи подобни дейности.

Slamka
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки