Надежден интернет за София

Ако и Вие сте решили да сменяте своя ISP, не сте доволни от честите прекъсвания, то тогава тази статия е точно за Вас.

Ако търсите надежден достъп до Интернет, то обезателно трябва да разгледате предложенията на CooolBox.bg.

Пакетите са съобразени с родните стандарти, а оптичното трасе гарантира безотказна работа, дори при влошено време, като гръмотевици, градушка, обилни дъждове.

Ако говорим за София, едно от най-голямите предиства е, че изборът на доставчици на Интренет е голям.

Но качеството, зависи от много неща.

Ние Ви препоръчваме интернет в София именно от КулБокс, тъй като компанията дълги години се е утвърдила като една от надеждните. Какво е един офис без интернет днес? Почти нищо! Ами нека кажем няколко думи и за тези от Вас, които си изкарват прехраната, обслужвайки компании от други страни, дори извън ЕС? Когато Ви прекъсне интернета, то и работата ви прекъсва, което означава, че трябва да разчитате на Интернет с висока надеждност.

Без значение, дали търсите интернет за Вашят дом, или пък за Вашият офис, то вече знаете и можете още днес да се свържете със служител на компанията и да заявите оглед от техническо лице. Телефонът, който е национален, и на който можете да звъните в работно време е 0800 45 845.

Ако сте от съвременните геймъри, стриймващи онлайн, или пък сте уеб издател, както и в случай, че имате компания за IP телефония, или логистичен център, то тогава услугите на КулБокс са точно за Вас! Естествено, примерите ги дадохме само за да се ориентирате, за да разберете, че в дадени моменти бизнесът буквално спира, ако се наруши достъпът до глобалната мержа интернет.

Няма как да не споменем и за цените. Абонаментът е специфичен спрямо тарифния план на компанията, но може да бъде обсъден на място в офиса или по телефона. Повече информация можете да научите в сайтът на комапинята, който е с адрес www.cooolbox.bg

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар