Пролетни идеи за освежаване на дома

През пролетта живота се ражда отново и е подходящо време, в което можете да освежите дома си. Ето няколко интересни идеи, с които лесно ще обновите интериора. Да започнем с кухнята, помещението, в което домакинята прекарват значителна част от деня си. За да стане това помещение по-приветливо и свежо можете да добавите цветя. Ако вашата кухня е светла, растенията е добре да са зелени и без цветове. Но ако кухненските мебели са тъмни, то непременно поставете по-ярки цветя, за да придадете по-светъл, пролетен вид на помещението.

Не трябва да забравяме спалнята. Добра идея е, когато отворим очи сутрин, всичко върху което попада погледът ни да бъде красиво и свежо. Това е лесно да се постигне, като боядисате стените в нов топъл и ярък цвят или пък да замените сивите и мрачни тапети, с флорални елементи. Проявете фантазия и две от стените нека да бъдат в един цвят, а другите в различен цвят. Ако сте със щори, задължително ги сменете, като изберете свеж цвят, който е близък до природата.

Холът е помещение, в което семейството се събира всяка вечер, ето защо той трябва да е уютен. Ако харесвате килими, може да подберете някой пухкав, дебел и с приятни свежи цветове. Разхвърлете ярки и весели възглавнички из хола и подменете покривките с някои по-свежи. Украсете стените с подходящи картини и ако се налага подменете и тапицерията на меката мебел.
Ето вече имаме един по-уютен и красив дом, зареждащ ни с положителна енергия.

Още свежи идеи за дома, градина и офиса можете да видите на 1001idei.com

pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар