Как да изберем корейска козметика за лице?

korejska kozmetika Парфюми и козметика

Корейската козметика е позната на хората от хилядолетия със своите свойства да регенерира кожата, да успокоява и да се справя с зачервени петна, сухи петна или омазнена кожа.

Разбира се, днес, с цялата си популярност съществуват хиляди брандове, които предлагат натурални корейски козметични продукти, които ще се справят с кожните проблеми в рамките на няколко седмици.

Та, често си задаваме въпросите: „Как да избера корейска козметика? Кои са факторите за добър продукт? Ще има ли ефект?

В текущата статия ще посочим различни видове продукти корейска козметика за лице, за да може да изберете подходящия, когато имате нужда от верен помощник в борбата с различните кожни проблеми.

Козметика за различни типове кожа:

  • Комбинирана кожа – комбинираната кожа е проблем при повечето хора, защото в различни периоди от годината тя може да бъде едновременно суха на места и мазна на други. Затова подходящи корейски продукти са успокояващи серуми с галактомицес и витамин C, тонери за третиране на пигменти, пачове за пъпки и макси с диамантен прах.
  • Чувствителна кожа –  тук на помощ идват хидратиращи кремове с хиалуранова киселина, пачове с агаве, пачове с златни частици и почистващите балсами.
  • Мазна кожа – при мазна кожа могат да помогнат тонери с екстракти от прополис и мед, серуми за проблеми с омазняването, шийт маски с женшен и смокиня.
  • Суха кожа – това е един от най-неприятните проблеми при повечето хора, а третирането може да се окаже трудна задача. Корейската козметика се справя отлично с сухата кожа и продукти, които имат благоприятен ефект са кремовете с пчелна отрова и охлюв, пачове с перли, ампули за лице с витамини и хидратиращите спрейове.
pavel
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар