Няколко причини за да изберете почивка на море за една незабравима ваканция

detski ploshhadki2 Туризъм

Шумът на вълните, полъха на морски бриз, който заедно със студената бира трябва да бъде обявен за нематериално наследство на човечеството. 

Напълно сме наясно, че с настъпването на топлите пролетни дни, това, което най-много искаме е да свалим зимните топли дрехи и да събуем обувките!

И ако имате нужда от още аргументи защо ваканцияна на море е наистина важна за вас и семейството ви, ще допълним – терапевтичните свойства на вана и въздух заредени с йод, са повече от доказани.  Поради тези няколко причини и за да прекарате едно незабравимо лято на плажа, сред китна зеленина и истинско спокойствие, ние предлагаме настаняване в Почивна станция АДИС, к.к. Златни пясъци.

Разположена сред зелена гора и в същото време на брега на любимото родно Черно море, Почивна станция АДИС, се намира на 20 метра от красивия плаж със ситен, златен пясък.

Нейното местоположение прави този хотел уникална дестинация, независимо дали планирате да прекарате ваканцията си със семейство, като двойка или с приятели. 

Почивна станция АДИС е чудесно място за семейства с деца. На разположение на най-малките гости има забавен детски кът “Кораб” на открито.

В ресторанта на Почивна станция АДИС се предлага разнообразно интернационално меню, старателно подготвено с внимание и грижа.

За удобство и комфорт на гостите на станцията е осигурен безплатен охраняем паркинг.

За вечерни разходки и покупка на сувенири, може да се разходите до централната част на комплекс Златни пясъци, където са и нощните клубове със силна музика до зори, ресторанти и таверни с различни предложения, увеселителен парк и други атракционни.

Не се колебайте и позвънете на усмихнатите момичета от рецепция за да получите пълна информация за предстоящия сезон – 0882 177 710 и 0882 177 754.

detski ploshhadki2
detski ploshhadki
Dilyana
Rate author
PCTVnet.com блог за всеки
Добавете коментар